Aprilia Shop   |   Moto Guzzi Shop   |   RWN Moto   |   Kriega Shop   |   RWN Moto News

Kabelset watertemperatuuraansluiting toerenteller/tacho voor Vespa GTS/​GTS Super 125-300ccm ('14-)

€ 8,40 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd 2-4 Werkdagen

  • MV914002H
voor Vespa GTS/​GTS Super 125-300ccm ('14-) Omdat PIAGGIO besloot om een nieuwe...meer
Productinformatie "Kabelset watertemperatuuraansluiting toerenteller/tacho voor Vespa GTS/​GTS Super 125-300ccm ('14-)"

voor Vespa GTS/​GTS Super 125-300ccm ('14-)

Omdat PIAGGIO besloot om een nieuwe snelheidsmeter toe te voegen aan de face-lifted GTS-modellen die in 2014 werden geïntroduceerd, is de watertemperatuurindicator in het oude display vervangen door een waarschuwingslampje om oververhitting van de motor aan te geven. De bedradingsadapterset , gemonteerd op GTS-modellen geproduceerd sinds 2014, kan de watertemperatuur worden weergegeven in de linkerkolom van de SIP- snelheidsmeter / toerenteller .

Deze adapter is verbonden met onze snelheidsmeter met behulp van de 'TEMP B'-stekker, de kabel naar de sensor op de motor moet vervolgens door het frame van de scooters worden geleid. De groene plug op de temperatuursensor is voorzien van twee gekoppelde bevestigingsmogelijkheden, waarvan er maar één daadwerkelijk wordt gebruikt. De twee reserveposities worden ingenomen door groene stabiliteitspinnen, die vooraf moeten worden verwijderd met een buigtang om de plaatsing van de SIP-kabelboom mogelijk te maken. De rode kabel hoort in pin nr. 2, de zwarte kabel in pin nr. 4.

Let op: om de volledige garantie op de SIP-snelheidsmeter / Rev-Counter te behouden, moeten alle werkzaamheden, reparaties of vervanging van de lensafdekking ofwel door SIP Scootershop of een erkende werkplaats worden uitgevoerd. Alle andere wijzigingen, zoals pogingen om de behuizing te openen, maken onze garantie ongeldig!

 

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kabelset watertemperatuuraansluiting toerenteller/tacho voor Vespa GTS/​GTS Super 125-300ccm ('14-)"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de privacyverklaring gelezen.

met video
Original Vespa lederen tas - bruin Original Vespa lederen tas - bruin
€ 398,37 * € 433,01 *
met video
Laatst bekeken