Aprilia Shop   |   Moto Guzzi Shop   |   RWN Moto   |   Kriega Shop   |   RWN Moto News

Koppeling SERIES PRO HiT door Dr. Poelie voor Vespa ET2 / ET4 / LX / LXV / S / Primavera / Sprint 50ccm 2T / 4T

€ 229,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd 1-3 Werkdagen

  • HIT161301
De HiT-koppeling van Dr. Katrol uit de SERIES PRO-serie rondt het high-end assortiment...meer
Productinformatie "Koppeling SERIES PRO HiT door Dr. Poelie voor Vespa ET2 / ET4 / LX / LXV / S / Primavera / Sprint 50ccm 2T / 4T"

De HiT-koppeling van Dr. Katrol uit de SERIES PRO-serie rondt het high-end assortiment koppelingen af. De HiT-koppeling maakt een hoge aandrukkracht mogelijk, niet alleen door de middelpuntvliedende kracht, maar vooral door het koppel van de motor. Het bestaat uit twee basisdelen die in elkaar gedraaid kunnen worden: door middel van een uitgekiend schuif- of wig-systeem worden de bekken door een extra kracht tegen de binnenkant van de klok gedrukt (naast de normale middelpuntvliedende kracht, net als de geval met conventionele koppelingen). Hoe sterker de motor (of hoe sterker de weerstand waartegen de motor moet vechten), hoe steviger de glijdende wiggen de koppelingsschoenen tegen het wrijvingsoppervlak van de koppelingsmand drukken. Het vermogensverlies in de koppeling wordt verminderd.

 

Andere koppelingen beginnen bij bepaalde snelheden of snelheden te slippen, maar de HiT-koppeling niet. De dagelijkse piloot profiteert van meer vermogen op de berg en bij het inhalen. De sportieve bestuurder zal de prestatieverhoging in de hogere snelheden waarderen.

 

3-kaak racekoppeling, verstelbaar met 2 verschillende veerkits voor de kaken en de basisplaat, verschillende veersterktes inbegrepen, grote pads. Tot 30% hogere contactdruk, slipvrije krachtoverbrenging, lagere wrijvingswarmte, betere acceleratie. Insteltips en montage-instructies bij de levering inbegrepen.

 

De afstelling vindt plaats via 2 veersystemen. De eerste regelt nog steeds de positie van de startsnelheid waarop de koppeling moet aangrijpen. De tweede veren, die hier uniek zijn, regelen de agressiviteit van de wrijvingsverbinding door het wigsysteem. Voor het high-end gebied raden we aan om de twee hardste veertypes direct te installeren.

 

INFO: Nieuwe koppelingsmoer, koppelingsgereedschap, snelreiniger, versterkte koppelingskorf.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Koppeling SERIES PRO HiT door Dr. Poelie voor Vespa ET2 / ET4 / LX / LXV / S / Primavera / Sprint 50ccm 2T / 4T"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de privacyverklaring gelezen.

Laatst bekeken